top of page

LAULUNOPETUS

Olipa tavoitteenasi sitten suihkussa laulaminen omaksi iloksesi, uran tavoittelu musiikin parissa tai jotain siltä väliltä, tervetuloa laulutunneilleni! Laulaminen on paitsi hauskaa, myös loistava tapa olla yhteydessä omaan mieleen ja kehoon ja vahvistaa itsetuntemusta.

Opettajana pyrin antamaan oppilailleni oivalluksia ja onnistumisen tunteita yksinkertaisten harjoitusten avulla rennossa ja turvallisessa ilmapiirissa. Jokaisen ääni on hyvä ja arvokas, ja jokainen voi oppia käyttämään ääntään helpommin ja vaikuttavammin. 

Laulutunneilla opetellaan oppilaan tarpeiden  ja toiveiden mukaan esimerkiksi...

- Hyvää lauluasentoa ja hengitystapaa

- Tervettä äänenmuodostusta 

- Artikulaatiota ja resonanssia

- Rytmimusiikin eri genrejä ja niiden tyylinmukaista tulkintaa: Kansanlauluja, laulelmia, poppia ja rokkia, jazzia, tanssimusiikin tyylilajeja, maailmanmusiikkia...

- Nuotinlukutaitoa ja prima vistaa

- Esiintymistä ja esiintymisjännityksen käsittelyä

- Stemmalaulua ja taustalaulutaitoja

Varaa laulutuntisi nyt tai kysy rohkeasti lisää laulun yksilö- ja ryhmätunneista! Opetus tapahtuu Jyväskylän Savelassa, ja voimme myös yhteistuumin järjestää kesä- tai viikonloppukursseja toivomassasi paikassa. 

Katso yksilötuntien hinnat opetushinnasto -välilehdeltä ja lähetä mieltäsi vaivaavat kysymykset sähköpostitse sirkanlaulutunnit@outlook.com 

Palautteita

"Laulutunnille on aina kiva tulla ja koen, että opin siellä paljon!"

"Kannustat tosi lämpimästi ja autat selkeästi, olet kaikin tavoin siellä oppilasta varten!"

"Rento ja rempseä tunnelma, sulla on aina rauhallista ja selkeetä opettamista."

bottom of page