top of page

Esittely

Olen pääkaupunkiseudulta Kymenlaakson kautta Jyväskylään päätynyt muusikko, laulaja ja laulunopettaja. Minulle musiikki merkitsee tunteiden ilmaisua, kokemista ja käsittelemistä sekä yhteyden luomista ihmisten välille. Musiikki taipuu moneen, ja sillä on jokaiselle annettavaa!

Olen aina kuunnellut paljon musiikkia ja ollut kiinnostunut siitä, mutta lapsena musiikin opintoni rajoittuivat koulun musiikkitunteihin ja omatoimiseen kosketinsoittimen soitteluun kotona. Parikymppisenä innostuin kitaransoitosta ja laulamisesta, ja hakeuduin musiikkiharrastusten pariin Haminan kansalaisopistoon. Kävin vuosien varrella mm. lauluyhtyeessä, blues-bändissä ja kitaratunneilla, ja kokemuksen karttuessa alkoi kyteä myös ajatus vakavammasta musiikin opiskelusta. Noihin aikoihin tutustuin myös lauluntekijä Aarni Varjoseen, jonka kanssa kirjoitimme ja julkaisimme omaa musiikkia! Tein jonkin verran keikkoja erilaisilla akustisilla kokoonpanoilla esittäen omia kappaleitani sekä suomen- ja englanninkielisiä covereita. 

Vuonna 2017 hain ja pääsin opiskelemaan muusikon ammattitutkintoa Kymen Konservatoriolle Kotkaan. Aloitin opinnot sähkökitaralla ja vaihdoin myöhemmin laulajaksi. Konsaopinnoissa sain vahvan osaamisen musiikin teoriasta ja säveltapailusta, rytmimusiikin eri tyylilajien esittämisestä sekä muusikkona toimimisesta. Valmistuin muusikoksi kolmen vuoden intensiivisten opintojen jälkeen keväällä 2020. 

Syksyllä 2020 aloitin musiikkipedagogi (amk) -opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Opintojen aikana pääsin harjoittelemaan paljon opettamista ja tein myös laulunopettajan töitä opintojen ohella. Valmistuin keväällä 2024 musiikkipedagogiksi  pääaineenani pop/jazz laulunopetus!

 

  • Instagram
  • Spotify
  • Facebook
bottom of page